Reteaua de Depomate Euronet va putea fi utilizata, incepand de astazi, si de clientii Raiffeisen Bank, in aceleasi conditii ca aparatele de depunere numerar din reteaua bancii.

Euronet Services SRL, sucursala Euronet Worldwide inc., a semnat in acest sens un contract cu Raiffeisen Bank, prin care banca are acces la reteaua independenta de automate de depunere numerar Euronet, denumite „Depomate”.

„Euronet este singurul furnizor din Romania care ofera acest model de retea independenta de ATM-uri si ADT-uri tip «shared». Acest model permite bancilor sa-si extinda punctele de prezenta in locatii traficate intens, sa-si eficientizeze operatiunile si sa beneficieze de reduceri de costuri, fara investitii suplimentare, pentru a servi mai bine nevoile clientilor", a declarat Mihaela Petre, Director General, Euronet Romania.

„Noul acord de colaborare dintre Raiffeisen Bank si Euronet va diversifica accesul clientilor la servicii bancare de calitate. Astfel, posesorii de carduri de debit sau de credit Raiffeisen Bank pot utiliza reteaua de Depomate Euronet fara niciun comision si au aceleasi beneficii ca la automatele de depunere numerar care apartin bancii: plata facturilor, posibilitatea de achizitie de coduri de reincarcare Orange, Vodafone si Cosmote, mini-extras de cont si schimbarea PIN-ului”, a declarat Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Depomatele Euronet sunt in prezent localizate in orase importante din Romania, iar firma va continua sa isi extinda aceasta retea si in 2013 pentru a-si asigura o prezenta optima in toata tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
287 de fintech-uri s-au inscris in a treia runda Elevator Lab