BCR ofera clientilor posibilitatea de a achita gratuit impozitele pe case, terenuri si masini, prin internet si telefon, utilizand - Click si Alo 24 Banking BCR.
„Ne asteptam ca si in acest an sa continue trendul crescator pe care l-am inregistrat anul trecut - o crestere de 20% a numarului tranzactiilor pe aceasta zona. Plata impozitelor se poate efectua fara a necesita preinregistrarea pe siteurile administratiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea sabloanelor predefinite de BCR. Am oferit clientilor nostri multiple modalitati de tranzactionare la distanta si am facilitat accesul acestora la produsele bancare detinute: acces mai facil la serviciile de internet si phone banking dar si noi servicii de tip mobile banking“, a declarat Bogdan Marin, director executiv canale retail la BCR.

Clientii BCR au la dispozitie, pe site-ul bancii sau direct in aplicatia Click 24 Banking BCR, exemple de completare si toate link-urile utile catre tipuri de taxe, impozite si contributii, coduri de impozit (de pe site-ul Ministerului de Finante Publice).

Prin intermediul Click si Alo 24 Banking BCR, clientii BCR mai pot achita o gama larga de impozite si taxe precum impozitul pe venituri din concesiuni si inchirieri, din activitati independente, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala, taxe consulare, taxe pentru eliberari de permise si certificate, amenzi si alte sanctiuni sau asigurari sociale pentru venituri din prestari de servici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri