Romanian International Bank S.A. A informeaza printr-un comunicat de presa majorarea cu 0,5% a dobanzii variabile la depozite si pune la dispozitia clientilor sai, persoane fizice si juridice, noile depozite cu dobanda fixa in LEI, USD, EUR si GBP atat cu plata lunara cat si la scadenta a dobanzii.

In urma acestei majorarii, dobanzile variabile au ajuns la urmatoarele niveluri:
- 7,25%/1luna, 7,50%/3 luni, 7,75%/6 luni pentru LEI;
- 3,50% /1luna, 3,75%/3 luni, 4%/6 luni pentru USD, EUR si GBP.

Depozitele cu dobanda fixa prezinta ca principal avantaj pentru client, posibilitatea constituirii si pe termene lungi, cu dobanzi ridicate, asigurand mentinerea acestor dobanzi pe toata perioada de constituire:
18 luni ( 8% LEI, 4,25% USD, EUR, GBP);
24 luni ( 8, 25% LEI, 4,50% USD, EUR, GBP).


Banca ofera clientilor flexibilitate in alegerea depozitului potrivit nevoilor, datorita variabilitatii perioadelor pentru care pot fi constituite, ce variaza de la over-night pana la 24 luni si posibilitatii de a alege intre depozite cu dobanda variabila sau fixa, cu plata lunara a dobanzii sau cu plata dobanzii la scandenta, sau certificate de depozit cu dobanda fixa. R.I.B nu percepe comisioane, de ridicare numerar, la scadenta depozitului.

Principala strategie a bancii in ceea ce priveste pozitionarea dobanzilor pasive a fost si este asezarea acestora la niveluri real pozitive vis-a-vis de rata inflatiei. Toate operatiunile bancare se desfasoara on-line acest lucru permitand clientului sa aiba acces la depozit, din orice unitate R.I.B, indiferent de sucursala la care a fost constituit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri