Compania BCR Asigurari, parte a grupului financiar Banca ComercialŃ Romana, a realizat, in primul trimestru al anului 2006, peste 86 mil. lei prime brute subscrise pentru asigurari generale, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut, continuandu-si ascensiunea spre pozitiile de varf ale clasamentelor pietei asigurarilor din Romania.
ôRezultatele inregistrate de BCR Asigurari confirma credibilitatea si reputatia de care societatea se bucura pe piata asigurarilor din Romania, urmare a preocuparii constante de a oferi produse si servicii la standarde ridicate de calitateô, a declarat Romeo Jantea, directorul general al BCR Asigurari.

Volumul subscrierilor din 2005 plaseaza compania pe locul 6 din cele 42 de societati de asigurare care opereaza in Romania, cu o valoare totala de 296,89 mil. lei (RON) prime brute subscrise, din care 219,23 mil. lei (RON) din asigurari generale si 77,65 mil. lei(RON) din asigurari de viata.

Astfel, BCR Asigurari avea la finele anului 2005 o cota de piata de 6,67%, in crestere substantiala fata de o cota de 4,24 % consemnata la 31 Decembrie 2004.

Structura portofoliului in 2005 este dominata de clasa ôAsigurari de mijloace de transport terestruö cu o pondere de 39.3%, urmata de ôAsigurari de credite si garantiiö cu 33,5% si Asigurari de incendiu si calamitati naturale cu 14%.

Incepand cu anul 2006, BCR Asigurari se concentreaza pe categorÝa asigurarilor generale, activitatea de subscriere de asigurari de viata fiind preluata de noua societate din cadrul Grupului BCR ľ BCR Asigurari de Viata S.A.

Cu un capital social de 30 milioane RON, o retea de 155 de sucursale pe intreg teritoriul tarii si cu planuri de dezvoltare in beneficiul clientilor, atat persoane juridice, cat si persoane fizice, BCR Asigurari se bucura de un real succes in piata asigurarilor generale.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri