“Ne dorim, din toate perspectivele, sa fim mai aproape de clientii nostri si de nevoile acestora si, ca atare, ne vom concentra in continuare pe a propune produse si servicii de inalta calitate care sa raspunda in mod superior nevoilor de asigurare ale clientilor nostri”, spune Anca Babaneata, CEO Gothaer Asigurari Reasigurari”
Cu aproape 200 de ani de experienta, Gothaer este unul dintre cele mai mari grupuri de asigurari din Germania si este una dintre cele mai mari companii de asigurari mutuale. Dupa lansarea Gothaer Asigurari Reasigurari in Romania, compania isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului german. Avand in prezent peste 150 de angajati, Gothaer Asigurari Reasigurari intentioneaza sa devina un jucator important pe piata asigurarilor generale din Romania. Produsele sunt accesibile prin intermediul sucursalelor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, online pe www.gothaer.ro, precum si prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare.

Insurance and a little extra / Asigurari si ceva in plus

Pozitionarea “Insurance and a little extra” se traduce intr-un plus de valoare adus produselor si serviciilor oferite, care depasesc granitele asigurarilor clasice si asteptarile clientilor. Campania de promovare a noii identitati marcheaza inceputul noii etape in dezvoltarea companiei, avand la baza fundamente solide pentru a transmite viziunea Gothaer Asigurari Reasigurari. Oferta Gothaer Asigurari Reasigurari cuprinde produse cheie adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice si include atat tipurile de asigurari specifice nevoilor individuale private, precum asigurarile de locuinte, casco si sanatate, cat si o gama larga de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici si mijlocii si angajatilor.


Asigurari pentru industria de energie regenerabila

Un segment de piata complet nou pe care Gothaer il va dezvolta in premiera in Romania este reprezentat de asigurarile dedicate industriei de energie regenerabila. In acest sens, experienta vasta si extinsa a grupului Gothaer ca lider de piata pe acest segment atat in Germania cat si in alte tari europene va reprezenta un atu important.

Strategia Gothaer Asigurari Reasigurari

Atentia companiei se concentreaza pe dezvoltarea afacerilor in zona de retail, precum si pe segmentul companiilor mici si mijlocii. In urmatorii 5 ani, Gothaer isi propune sa atraga profesionisti de top, creand peste 250 de noi locuri de munca, cu scopul de a coagula in echipa sa expertiza superioara din piata de asigurari din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri