BCR a redus dobanda la creditele ipotecare acordate in lei cu 1,1 puncte procentuale pentru clientii care detin un avans de minim 35%.
„Oferim clientilor nostri o dobanda incepand de la 7,21% dobanda variabila pe toata perioada de creditare (DAE 7,55%) pentru creditele pentru casa acordate in lei. De asemenea, clientii au posibilitatea de a accesa credite cu dobanda fixa pe o perioada de 5 ani - 7,8% (DAE 7.81%). Totodata, venim in sprijinul clientilor nostri si le oferim gratuit polita de asigurare facultativa a imobilului pe toata perioada de creditare. Consideram ca noile nivele ale dobanzilor, coroborat cu trendul descrescator inregistrat in ultima perioada al indicelui Robor, precum si cu eliminarea riscului valutar conduc la inexistenta unei diferente intre costul total al unui credit in euro si al unui credit acordat in lei”, a declarat Ioana Mihai, sef departament credite garantate din cadrul BCR.

BCR accepta o gama larga de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente), precum si pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative). De asemenea, banca ofera, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului in cazul pierderii locului de munca.

“Lipsa comisionului lunar de administrare, reducerea dobanzii cu 0,2 puncte procentuale pentru clientii care incaseaza salariul la BCR, asigurarea gratuita a imobilului pe intreaga perioada de creditare si inexistenta riscului valutar reprezinta doar cateva din avantajele creditelor garantate cu ipoteca oferite de BCR. Un alt avantaj major il reprezinta posibilitatea obtinerii de catre client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, oferind in acest fel clientilor siguranta aprobarii creditului si suficient timp pentru gasirea locuintei dorite”, a adaugat Ioana Mihai.

Astfel, pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani, DAE este 7,55% (dobanda variabila de 7,21%/an formata din Robor la 6 luni plus 1,3%). Rata lunara se ridica la 1.019,2 lei, iar valoare totala platibila este de 368.201,26 lei.

Exemplu este valabil in luna martie 2013 pentru clientii care care incaseaza salariul la BCR pentru creditele noi solicitate ce reprezinta cel mult 65% din valoarea garantiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri