Clientii Volksbank pot accesa sume mai mari la credite, banca majorand plafoanele de la 45.000 de lei la 70.000 de lei pentru imprumuturile de consum fara ipoteca imobiliara, iar la cele destinate refinantarilor perioada a fost extinsa de la cinci la zece ani,a anuntat miercuri institutia de credit.
Pentru descoperitul de cont (overdraft), suma care poate fi obtinuta de clienti a fost majorata de la 30.000 lei la 45.000 lei.

"Am luat aceasta decizie dupa o analiza atenta la nivelul pietei, atat la nivelul cererii, cat si la nivelul ofertei si dupa ce ne-am asigurat ca modificarile nu vor avea un impact negativ asupra profilului de risc al bancii", a declarat, intr-un comunicat Marius Istrati, seful departmentului Management Produse Persoane Fizice in cadru Volksbank Romania, citat de Mediafax.

Spre exemplu, pentru un credit de consum fara ipoteca, o familie cu venituri lunare de 1.700 de lei putea imprumuta pe cinci ani 15.450 de lei, iar in urma modificarilor suma este de 19.536 lei. Daca acest imprumut este refinantat, suma atrasa urca de la 15.800 de lei la 25.228 de lei, iar daca este accesat pe o perioada de zece ani, clientul poate obtine 37.550 de lei.

La finantarile pentru locuinte, o familie cu venituri de 2.700 de lei pe luna poate lua de la banca 33.370 de euro, cu 11% mai mult, iar daca este un credit refinantat, suma creste cu 31%, la 39.200 euro.

Volksbank are peste 150.000 de clienti si 130 de sucursale, cu active de 4,4 miliarde euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri