Raiffeisen Bank, in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti, lanseaza un studentocard (card de debit Mastercard) in editie limitata.

Cardul, creat cu ocazia sarbatoririi centenarului ASE, pe baza parteneriatului dintre cele doua institutii, va fi emis pe parcursul anului 2013, an in care ASE aniverseaza 100 de ani si organizeaza numeroase evenimente.

Studentocard-ul ofera avantaje studentilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 26: zero lei cost de achizitie, zero lei taxa lunara de administrare, 0% comision de retragere a banilor si zero lei comision de interogare a soldului la bancomatele Raiffeisen Bank, acces gratuit la serviciul de internet banking si utilizare in tara si strainatate.

ASE Bucuresti a fost infiintata in 6 aprilie 1913, cand Regele Carol I al Romaniei semna Decretul de infiintare a Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale.

Institutia de invatamant organizeaza in aceasta perioada mai multe evenimente dedicate celebrarii centenarului. Pe 3 aprilie va avea loc o sedinta festiva a Senatului ASE, in Aula Magna, unde vor fi prezente, pe langa studenti si profesori, si personalitati marcante ale mediului politic, dar si din domeniul economic si de afaceri.

Raiffeisen Bank a inregistrat un profit net de 88 de milioane euro la finalul anului 2012, in scadere 8,4% fata de rezultatul obtinut in anul precedent, iar rata creditelor neperformante a urcat de la 6,4% la 7,2%,


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
TransferWise va aduce in Romania transferul instant pe cardul de debit