Provident Financial Romania, institutie financiara nebancara parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), a recrutat in functia de director de marketing un fost manager de comunicare de la Vodafone Romania.

Ina Negoita, cu o experienta de peste 20 de ani in marketing, va fi responsabila pentru elaborarea si consolidarea strategiei de marketing a companiei, inclusiv in ceea ce priveste analizarea si diversificarea ofertei de produse si servicii financiare.

In perioada 2008-2011 a detinut mai multe functii de conducere in cadrul companiei Vodafone Romania, respectiv manager pentru comunicare de brand, marketing de produs si comunicare pe canalele de retail.

Negoita este licentiata a Universitatii de Economie din Copenhaga si detine un titlu de MBA in Finante si Matematica oferit de Copenhagen Business School.

Parte a grupului britanic International Personal Finance, Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si este parte a grupului britanic IPF.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Modificarile BNR au injumatatit clientii IFN-urilor