Volksbank Romania a lansat Depozitul cu Termen Flexibil, care poate fi contractat pe o maturitate de 3, 6, 12 luni.

Deponentii pot lichida depozitul cu o anumita perioada inainte de scadenta, intre o luna si patru luni, fara a plati comision de retragere numerar si fara a pierde dobanda acumulata.

Rata de Dobanda a Depozitului cu Termen Flexibil variaza intre 5,55% si 6,15% pe an la lei si 3%- 3,6% pe an la euro, in cazul depozitelor deschise in sucursalele Volksbank. Clientii pot deschide Depozitul cu Termen Flexibil si prin Internet Banking, in acest caz beneficiind de bonusuri la dobanda, de 0,25% pe an in cazul depozitelor in lei, respectiv 0,15% pe an in cazul depozitelor in euro.

”Una din cele mai importante criterii pentru clienti in alegerea unei banci este flexibilitea si accesul facil la sumele economisite. De aceea, majoritatea depozitelor sunt pe termen scurt: una-trei luni. Prin lansarea acestui produs vrem sa incurajam clientii sa economiseasca pe termene mai lungi, oferindu-le dobanzi mai mari. De exemplu, in locul unui depozit standard pe 3 luni, pot incerca sa economiseasca pe un termen putin mai lung – 4 luni. Pot face asta optand pentru Depozitul cu Termen Flexibil la 6 luni, care permite retrageri cu doua luni inainte de maturitate, fara penalizari si fara pierderea dobanzii”, spune Marius Istrati, sef departament Dezvoltare Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Suma minima este de 500 de lei/100 de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor in lei