Pornind de la produsul de asigurare Afaceri Mici si Mijlocii, recent lansat de Omniasig Vienna Insurance Group, Safety Broker pune la dispozitia companiilor mici si mijlocii (IMM), cu afaceri de pana la 500.000 euro, o noua polita, structurata in sase sectiuni de asigurare.
Polita ofera acoperire pentru cladiri si continut, avarii accidentale ale masinilor si utilajelor, pierderi din exploatare rezultate din intreruperea activitatii, accidente ale angajatilor, raspunderea civila fata de terti si pentru raspunderea chiriasului fata de proprietar.

Astfel, asiguratii isi pot particulariza produsul, conform cu profilul si dimensiunea activitatii companiei: incendiu - acopera riscul de incendiu dar si alte riscuri ce afecteaza cladirile si continutul (acoperire obligatorie); de asemenea, aceasta sectiune acopera riscul de avarii accidentale la masini si utilaje; business interruption - acopera, in plus fata de « Incendiu », daunele survenite ca urmare a intreruperii activitatii; raspundere civila – acopera, in plus, raspunderea civila fata de terti si raspunderea chiriasului fata de proprietar; accidente angajati – acopera in plus si vatamarile corporale suferite de angajati.

"Firmele mici si mijlocii reprezinta peste 99% din totalul companiilor din economie. Multe dintre acestea au dezvoltat afaceri stabile prin munca si eforturi consistente si ar fi de neconceput ca evenimente neprevazute sa afecteze bunul mers al acestora. Ne-am propus cresterea portofoliului pe segmentul IMM, de aceea am creat acest produs dedicat, imbunatatind un produs din trecut care a fost foarte bine primit de mediul de afaceri. Am efectuat o analiza a riscurilor la care sunt expuse aceste business-uri si a modurilor in care am putea contribui la protejarea patrimoniului acestor clienti, fie ca vorbim de bunuri sau de activitatea propriu-zisa", declara Mihai Tecau, presedinte directorat Omniasig, odata cu lansarea produsului Asigurarea Afaceri Mici si Mijlocii.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania. Compania a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat la nivelul anului 2011. Brokerul dispune in prezent de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii, in Bucuresti si in tara.

Omniasig VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurari de pe piata locala, avand un capital social de 386,5 milioane de lei si un portofoliu de peste 100 produse. Reteaua teritoriala cuprinde aproximativ 180 unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri