Cotizatiile fixe si tarifele pentru membrii Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) au fost modificate recent. Astfel, incepand din 12 ianuarie 2005, auditorii financiari vor plati Camerei o cotizatie fixa anuala ce variaza intre unul si patru milioane de lei, in functie de statut (n.r. - persoana fizica sau juridica) si de frecventa activitatii prestate (activa sau nonactiva). Prin plata acestei cotizatii, auditorul financiar are asigurate accesul la serviciile gratuite acordate de CAFR si mentinerea in Registrul auditorilor financiari. Plata cotizatiilor fixe anuale se face pana la 31 ianuarie a fiecarui an. Si stagiarii din domeniul auditului financiar vor scoate, incepand din acest an, mai multi bani din buzunar.

Astfel, tariful pentru inscrierea la stagiul in activitatea de audit financiar este de 2,5 milioane de lei, iar un milion de lei pe an se va achita pentru monitorizarea activitatii de pregatire practica a stagiarilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri