In perioada 22-26 mai 2006, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfasurat 46 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare record de aproape 15 milioane dolari, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la aproximativ 1,4 milioane dolari, potrivit informatiilor furnizate de institutia bursiera
In ringul Bursei Romane de Marfuri s-au desfasurat 20 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de 12,89 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la 8,55 milioane dolari a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de Nuclearelectrica, care a achizitionat: telefonie mobila, sistem monitorizare seismica si mai multe tipuri de servicii: curatenie si decontaminare in spatii tehnologice, servicii transport persoane. O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de CFR Calatori care a achizitionat, prin intermediul ringului BRM, motorina si stingatoare incendii in valoare de 3,79 milioane dolari.

Alte valori importante ale contractelor de achizitii si vanzari au fost inregistrate de CFR Marfa care a achizitionat imprimate specifice transportului international de marfa si a vandut uleiuri uzate si reziduuri petroliere in valoare de peste 170.000 dolari si Compania Nationala a Uraniului care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 101.000 dolari, prin achizitionarea de reactivi de laborator si minidispozitive de specialitate de ajutor. La licitatia de vanzare uleiuri uzate si reziduuri petroliere organizata pentru CFR Marfa, s-a realizat o crestere spectaculoasa a pretului de pornire cu 248%, insumand aproape 90.000 dolari.

Terminalele Bursei Romane de Marfuri au organizat 26 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de tranzactionare de peste 1,2 milioane dolari.

Au fost organizate licitatii pentru o gama foarte diversa de marfuri si servicii: mijloace fixe, firide de distributie si contorizare monofazate, server, sisteme de inchidere pentru echipamente energetice, radiotelefoane, rechizite si consumabile, produse alimentare, servicii de reparatii cladire, servicii de arhivare, servicii de retea pentru comunicatii de date, servicii de intretinere sisteme informatice si reparatii calculatoare, sisteme de servicii de preluare, transport si incinerare deseuri.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 22-26 mai 2006 situeaza pe primul loc Terminalul Prahova cu o valoare contractuala de 287.000 dolari, urmat de Piatra-Neamt cu 345.000 dolari, Craiova cu 212.000 dolari si Cluj-Napoca cu 111.000 dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri