29 Mai 2013

Safety Broker estimeaza ca va intermedia prime de 45 mil. euro in 2013



Safety Broker estimeaza ca va intermedia in acest an prime de 45 milioane euro, in crestere cu peste 20% fata de anul trecut, in primele trei luni indicatorul ajungand la 11,5 milioane euro, a anuntat compania de brokeraj in asigurari.

"Vom depasi cu siguranta, la sfarsitul acestui an, pragul psihologic al celor 45 milioane euro prime intermediate, in contextul in care ne-am propus o crestere de circa 22% pentru 2013", a declarat Viorel Vasile, Managing Partner si proprietarul Safety Broker, scrie Mediafax.

In primul trimestru, compania a raportat prime de peste 11,5 milioane euro, cu 4,4 milioane euro mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Politele de raspundere civila auto (RCA) au reprezentat 7,5 milioane euro, iar subscrierile aferente asigurarilor auto CASCO s-au ridicat la 2,5 milioane euro. Asigurarile de incendiu si alte calamitati naturale au adus intermedieri de aproape 1 milion euro.

Safety Broker este unul dintre cei mai mari broker locali de asigurare, cu peste 500 de angajati in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si alte orase.



Citeste si