Libra Bank a organizat recent conferinta cu tema ôDezvolta-ti afacerea! Noi te finantamö, adresata IMM-urilor din Romania si avand ca scop principal discutii directe cu reprezentantii IMM-urilor, pentru a identifica atat nevoile de finantare ale IMM-urilor cat si asteptarile reciproce pe care bancherii si IMM-urile le au unii de la altii.

La eveniment au participat reprezentanti ai principalelor autoritati din domeniu, cu care Libra Bank a incheiat parteneriate si acorduri in scopul promovarii si sustinerii intreprinderilor mici si mijlocii: Aurel Saramet ľ presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Arnaud Laparade ľ Project Manager Fondul Romano ľ German si Ovidiu Nicolescu ľ presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.


äVrem ca Libra Bank sa raspunda nevoilor IMM-urilor din toate punctele de vedere, de aceea suntem receptivi si deschisi la a discuta fata in fata cu reprezentantii IMM-urilor, la sugestiile si recomandarile acestoraö, a declarat presedintele bancii, Axel Hummel.

La randul sau vicepresedintele Libra Bank, Emil Bituleanu a adaugat: äIMM-urile sunt firme in plina dezvoltare, iar reprezentantii lor nu au timpul necesar sa se blocheze in birocratie si proceduri complicate; de aceea Libra Bank ofera solutii simple si mai ales rapide, singura modalitate de a veni in intampinarea ritmului intens de activitate al unui IMMö, a declarat Emil Bituleanu. Modul in care Libra Bank abordeaza un client IMM este caracterizat in primul rand de rapiditate si flexibilitate. äFaptul ca Libra Bank foloseste o serie de proceduri simplificate reprezinta un mare atu de care beneficiaza IMM-urileö, a accentuat Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR. Aceeasi ideea fost sustinuta si de Arnaud Laparade, reprezentantul Fondului Romano ľ German, care a subliniat faptul ca Libra Bank are avantajul de a fi intotdeauna aproape de clientii sai.

Comunicarea rapida, directa, mai putin stratificata si capacitatea de a-si fideliza clientii ľ acestea sunt caracteristicile Libra Bank in abordarea si finantarea IMM-urilor, identificate si de presedintele FNGCIMM, Aurel Saramet. Presedintele FNGCIMM a subliniat ca, in perspectiva aderarii la UE, specializarea va deveni una dintre conditiile succesului pe o piata foarte aglomerata. La acest capitol, Libra Bank are deja experienta de succes a unei banci de nisa, aceasta incepand in 2003 prin dezvoltarea unei oferte dedicate sectorului medical si abia ulterior, in urma performantelor inregistrate, extinzandu-si aria de activitate catre alte domenii, precum cel al IMM-urilor.

Concluzia a fost formulata de unul dintre micii intreprinzatori prezenti la intalnire: äSolutia pentru IMM-uri o reprezinta bancile precum Libra Bank, care pot oferi rapiditatea, flexibilitatea si intelegerea de care noi avem nevoieö.


Libra Bank a conceput o gama de produse si servicii special pentru IMM-uri

Libra Bank a creat special pentru IMM-uri o serie de produse de finantare, care ofera avantajul unei aprobari in doar 24 de ore, pe baza unei documentatii simplificate si a unor garantii reduse.

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai IMM-uri si a le intelege cat mai bine afacerea din spatele cifrelor, reprezentantii Libra Bank efectueaza vizite directe la client si ofera consultanta in alcatuirea business planului. In plus, pentru a veni cat mai mult in intampinarea nevoilor micilor intreprinzatori, Libra Bank a obtinut recent un imprumut in valoare de 1.5 milioane Euro de la grupul bancar KfW (Banca de Dezvoltare a Germaniei), destinatia creditului fiind acordarea de finantari intreprinderilor mici si mijlocii din Romania.

Banii sunt derulati prin Fondul Romano-German, care are o activitate de 7 ani pe piata creditelor pentru IMM-uri din Romania. Micii intreprinzatori s-au aratat foarte interesati de acest tip de credite care ofera o abordare flexibila, mai putin formala.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri