Incepand cu data de 1 iunie 2006 grupul bancar HVB Bank Romania, subsidiara a grupului Bank Austria Creditanstalt, va extinde serviciul de plata FlashPayment si pentru transferurile de fonduri din si spre Italia, a anuntat, miercuri, grupul bancar austriac Bank Austria Creditanstalt.

Serviciul de plata FlashPayment este un produs destinat celor care doresc sa faca plati transfrontaliere, rapid si in conditii avantajoase, din si spre Austria, Germania, Italia si tarile din Europa Centrala si de Est.

Serviciul poate fi utilizat doar daca atat contul platitorului, cat si cel al beneficiarului sunt la o sucursala BA-CA.

In Europa Centrala si de Est serviciul este disponibil in 18 tari prin intermediul a 21 de banci.

In Romania serviciul FlashPayment este disponibil prin HVB Bank Romania SA si BACXROBU Bucuresti.

Prin preluarea HVB de grupul bancar italian UniCredit, HypoVereinsbank a devenit divizia responsabila pentru sucursalele din Europa Centrala si de Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri