Pentru al patrulea an consecutiv valoarea daunelor platite pe segmentul de asigurari CASCO o depaseste pe cea a primelor brute subscrise de societatile de asigurare, potrivit datelor centralizate de revista Insurance Profile, citata de 1asig.ro.
Daca in primul trimestru din 2008 - anul de varf al pietei de asigurari din Romania, segmentul CASCO genera un volum de subscrieri de aproximativ 227 milioane de euro, in vreme ce daunele platite de companii se situau la jumatate - 111 milioane de euro, odata cu inceputul crizei financiare, an de an afacerile asiguratorilor pe acest segment de piata au ajuns sa reprezinte valori din ce in ce mai scazute.

Astfel, in primul trimestru din 2013, acestea reprezentau mai putin de jumatate din valoarea consemnata cu sase ani inainte, adica 99 milioane de euro. Totodata, valoarea daunelor s-a mentinut in jurul aceleiasi valori, la aproximativ 112 milioane de euro.

Citeste mai mult despre acest subiect pe 1asig.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri