Generali Romania a numit-o pe Lidia Marin in pozitia de director al diviziei resurse umane, dupa ce, anterior, aceasta a ocupat functia de director al departamentului recrutare si dezvoltare in cadrul companiei.

Absolventa a Academiei de Studii Economice (ASE), Lidia Marin lucreaza in cadrul Generali Romania de 20 de ani, inca de la infiintarea companiei.

„In cei 20 de ani petrecuti in aceasta companie am trait foarte multe experiente, am cunoscut multi oameni si toate acestea, acum, constituie povestea mea. Aici am evoluat profesional si aici am fost martor si am sprijinit, totodata, evolutia altora”, a declarat Lidia Marin, directorul diviziei resurse umane.

Incepand cu aceasta luna, Lidia Marin va coordona activitatea departamentelor recrutare si dezvoltare, compensantii&beneficii si administrare si salarizare resurse umane. In acest moment compania are 670 de angajati.

Generali Romania implineste in aceasta vara 20 de ani de activitate de la revenirea companiei pe piata romaneasca de asigurari, in 1993.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Aici se fac angajari non-stop si salariile urca la 4.000 de euro