MediHelp International, unul dintre cei mai importanti furnizori de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, a lansat o asigurare destinata acoperirii riscurilor de dizabilitate temporara sau permanenta ori deces in cazul accidentelor, cu prima anuala de la 50 euro si acoperire maxima care poate ajunge la 100.000 euro.
Mai mult de 30.000 dintre romani sunt raniti grav in accidente in fiecare an, iar studiile europene arata ca acestea sunt printre cele mai comune cauze de deces in Romania.

Ca urmare, tara noastra are cea mai ridicata rata de mortalitate din cauza accidentelor rutiere din intreaga Uniune Europeana, strazile sale fiind de 8 ori mai periculoase decat cele din Suedia, de exemplu. In plus, 4 din 100.000 de angajati sufera accidente mortale la locul de munca, iar peste 80% din numarul total de accidente au loc acasa sau in timpul liber, potrivit MediHelp.

Planul de asigurare destinat accidentelor, denumit MediHelp Accident Cover, ofera o acoperire extinsa de pana la 2 ani in cazul unei dizabilitati totale temporare si o compensatie care poate ajunge la 2.000 euro/luna. In plus, polita ofera o acoperire de maxim 100.000 euro in caz de deces, dizabilitate permanenta totala sau pierderea vederii sau a unui membru.

"In functie de prima anuala, MediHelp Accident Cover ofera o serie de beneficii in cazul aparitiei unor situatii nefericite, cum ar fi dizabilitate totala temporara sau permanenta, pierderea vederii sau a unui membru, decesul si acopera in plus cheltuielile medicale adiacente", potrivit companiei.

MediHelp International, prezent pe piata locala incepand cu anul 1999, este manager de distributie al BUPA International in Ungaria, Romania si Bulgaria.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri