BCR a vandut din anul 2009 pana in prezent clientilor bancii peste doua tone de aur, in valoare de circa 300 milioane de lei, cele mai importante tranzactii depasind 40 kilograme fiecare, realizate de divizia de private banking, a anuntat joi institutia de credit.
Clientii bancii pot trazactiona aur financiar, cu 99,99% puritate, sub forma de lingouri si monede de aur pur de diverse marimi si gramaje, potrivit Mediafax.

"Aurul este un activ care poate fi inclus in portofoliul fiecarui investitor, fie ca aur de investitii, fie pentru valoarea lui numismatica prin achizitionarea de monezi de aur. Clientii nostri considera pretul actual al aurului ca find un nivel bun de cumparare. Astfel, volumul tranzactionat de BCR in ultimele luni s-a dublat comparativ cu inceputul acestui an", a declarat, intr-un comunicat, Laura Hexan, sefa departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.

BCR vinde aur in orice unitate, pe baza unei comenzi prealabile. Acesta poate fi depozitat la banca, pentru cantitati de minim 100 de grame.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri