Dobanzile practicate de Banca Transilvania la depozite in lei, pentru persoanele fizice si juridice, se ridica la 7,25 la suta pe an pentru depozitele constituite pe termen de o luna, trei si sase luni (revolving sapte la suta plus dobanda la vedere) si la 7,50 la suta pe noua si 12 luni (revolving 7,25 la suta plus dobanda la vedere), informeaza banca.

Suma minima pentru constituirea unui depozit este de 100 RON pentru persoanele fizice si 2.500 RON pentru cele juridice.

In cazul depozitului Economii la vedere, pentru sume cuprinse intre 1.000 RON si 10.000 RON dobanda este de 7,5 la suta, iar pentru sume mai mari ajunge la 7,75 la suta, in timp ce pentru depozitul Anotimpuri constituit pe termen de 45 de zile (fara prelungire automata si fara capitalizare), se acorda o dobanda de 7,25 la suta pe an.

Depozitul "111 zile " beneficiaza de o dobanda de 7,25 la suta pe an, depozitul "210 zile" de 7,50 la suta, cel pe 18 luni, in lei, cu calculul si plata dobanzii trimestrial aduce o dobanda de 7,75 la suta, cu posibilitate de prelungire automata, iar depozitul pe 24 de luni are o dobanda de 8,25 la suta.

Pentru Depozitul Kid Cont, cu acumulare, constituit in lei, dolari sau euro, destinat minorilor cu varste cuprinse intre o zi si 17 ani se practica o dobanda de 7,50 la suta pe an pentru lei, 4,5 la suta pe an pentru USD si 4,25 la suta pe an pentru EUR.

Dobanda anuala acordata pentru disponibilitatile din contul de card este, pentru Visa Business Electron cu cont in lei, de zero la suta pentru pentru sume mai mici sau de 100 de RON si de unu la suta pentru sume ce depasesc acest nivel, pentru Visa Business Electron cu cont in euro de zero la suta de pana la 100 euro si unu la suta pentru sume mai mari de 100 EURO, pentru Visa Business Electron cu cont in dolari este de zero la suta pentru sume de pana la 100 dolari si unu la suta pentru sume mai mari.

Depozitul special constituit in Euro - pe termen de 18 luni (fara prelungire automata), cu calculul si cu plata dobanzii trimestrial este purtator de o dobanda de 4,5 la suta pe an, suma minima de constituire fiind de 3.000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri