Incepand cu luna iunie, Romexterra Bank ofera clientilor sai cardul de credit VISA Clasic, valabil atat la nivel national, cat si international, in intreaga retea VISA International.

Cardul VISA Clasic este un card de credit embosat, cu acoperire in lei, avand un plafon maxim de creditare de 20.000 RON, dar nu mai mult de trei venituri nete.

Un avantaj al acestui card de credit il reprezinta faptul ca suma minima de plata lunara este zero la suta din soldul utilizat al creditului. in vederea rambursarii sumelor datorate, posesorul de card poate opta pentru TerraBanking, serviciu e-banking, oferit gratuit de banca.

De asemenea, clientii pot beneficia de o perioada de gratie de maxim 50 de zile, calculata de la data operarii in cont a tranzactiei, pana pe 20 ale lunii urmatoare.

Pentru tranzactiile la comercianti, ale caror sume sunt returnate in perioada de gratie, dobanda este de zero la suta, iar comisionul de schimb valutar la tranzactiile efectuate in strainatate este zero la suta, cursul de schimb practicat fiind cel al BNR.

Membru principal in cadrul organizatiilor MasterCard International si VISA International, Romexterra Bank emite carduri clasice adresate deopotriva clientilor persoane fizice si juridice, dar si carduri de tipul "co-branded & affinity". in prezent, banca dispune de o retea de 116 ATM-uri si ocupa pozitia a saptea in topul primelor banci dupa criteriul numar de carduri emise si active.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri