Raiffeisen Bank ofera posibilitatea IMM-urilor sa-si recupereze TVA-ul pentru cheltuielile in interes de afaceri efectuate in strainatate cu cardul business sau cu numerar, confom unui anunt al bancii.

"Orice client IMM al bancii poate accesa serviciul de rambursare a TVA-ului extern oferit in colaborare cu partenerul nostru Taxback.com, posesorii de carduri beneficiind de un comision preferential. Astfel, pana la 27% (cota maxima a TVA in UE) din cheltuielile de calatorie pot fi recuperate, iar deplasarile in interes de serviciu in strainatate vor costa compania mai putin", spune Monica Udrescu, director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank.

Serviciul de recuperare a TVA-ului este destinat cheltuielilor in strainatate precum: participare la targuri/evenimente internationale, cazare, masa protocol, transport, cheltuieli cu furnizorii externi etc.

Raiffeisen Bank are peste 100.000 de clienti IMM si a emis peste 57.000 de carduri Visa Business pe care se tranzactioneaza anual aproximativ 120 milioane de euro.

Taxback.com este o companie multinationala, membra a Taxback Group, specializata in servicii de rambursare de taxe, cu 27 de birouri in lume si peste 600 de angajati. In Romania este prezenta din anul 2003, oferind clientilor persoane fizice si juridice servicii de consultanta fiscala specializata.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fondul de PE al romanilor satui de "catuse aurite" in multinationale