BCR Asigurari de Viata a predat DIICOT Targu Mures inscrisuri si informatii in cadrul investigatiei, sprijina aceasta actiune si coopereaza cu reprezentantii institutiei, a anuntat asiguratorul, care precizeaza ca "niciun membru al conducerii societatii nu a fost vizat de actiunea desfasurata".
"In cursul zilei de marti, 9 iulie, BCR Asigurari de Viata a raspuns solicitarilor DIICOT Targu Mures de predare a unor inscrisuri si informatii in cadrul unei actiuni de investigatie pe care aceasta institutie o desfasoara. Din documentele prezentate de DIICOT pana la acest moment, rezulta ca societatii noastre nu i se aduc invinuiri. Societatea si-a exprimat sprijinul si cooperarea deplina pentru investigatia derulata de DIICOT. (...) Aratam, de asemenea, ca niciun membru al conducerii societatii nu a fost vizat de actiunea desfasurata", anunta BCR Asigurari de Viata intr-un comunicat de presa.

De asemenea, compania prezuma faptul ca modul de lucru al angajatilor si partenerilor sai contractuali este deplin legal pana la proba contrarie, motiv pentru care isi exprima sprijinul si fata de acestia.

Un numar de 166 de perchezitii au avut loc, marti, in Bucuresti si in 26 de judete, la locuinte si la sediile a 112 firme, precum si la sediile unor filiale ale BCR Asigurari de Viata, pentru destructurarea unei grupari specializate in evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la sase milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri