Din 1 iunie, Libra Bank a majorat in mod promotional dobanzile la depozite, acestea ajungand pana la 8% pentru depozitele in lei constituite pe 1 luna si pe 3 luni.

“Aceasta actiune se inscrie in intentia Libra Bank de a stimula economisirea prin oferirea unor dobanzi avantajoase si a unor instrumente bancare variate”, a declarat Axel Hummel, presedintele Libra Bank. Libra Bank si-a propus sa flexibilizeze atitudinea pietei romanesti fata de folosirea depozitelor bancare pe termen lung. Astfel, clientii Libra Bank pot pune bani deoparte in conditii avantajoase si pe perioade mai lungi de pana la 3 ani, beneficiind de dobanzi de pana la 5,3% la valuta (USD, Euro).

In 2006, Libra Bank a lansat doua noi produse de economisire pe termen lung: Contul de economisire-acumulare si Depozitul pe 2 ani.

Citeste si:

Libra Bank ofera clientilor sai o dobanda promotionala de 8% si la contul de economisire-acumulare. Folosind contul de economisire-acumulare, fiecare client poate pune deoparte lunar o suma de bani pe care o stabileste singur, economisind in ritmul sau propriu. In functie de planurile de viitor pe care le are, poate sa-si faca depozitul la termen pe 2, 3, 4 sau 5 ani, beneficiind in acelasi timp de o dobanda foarte avantajoasa.

Din 2003, Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. NCH are investitii de aproximativ 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania.