Omniasig a investit circa 400.000 de euro in amenajarea unui centru destinat simplificarii si reducerii perioadei de derulare a procedurilor de constatare, avizare si plata a daunelor auto, situat in Bucuresti, a declarat miercuri directorul general al companiei, Constantin Toma. Toma a afirmat ca centrul va contribui la fidelizarea clientilor si la extinderea portofoliului de polite auto al asiguratorului.

Centrul amplasat in sectorul 1, pe Calea Grivitei, a fost deschis impreuna cu Brigada de Politie Rutiera a Capitalei si functioneaza intr-un imobil cu trei nivele, avand o suprafata totala de 2.000 de metri patrati. Dispeceratul centrului va oferi asistenta telefonica de specialitate clientilor Omniasig din Bucuresti si provincie.

Centrul de daune va asigura, gratuit, si transportul autovehiculelor avariate care nu pot fi deplasate in conditii de siguranta a circulatiei. Sursele de finantare necesare lucrarilor de renovare si amenajare a centrului au fost asigurate integral de Omniasig. "Omniasig intentioneaza sa deschida in Capitala un centru similar, in zona Unirii.