19 August 2013

Banca Carpatica isi alege in octombrie trei membri in Consiliul de Supraveghere



Directoratul Bancii Comerciale Carpatica (BCC) a convocat actionarii la 1 octombrie pentru alegerea a trei membri in Consiliul de Supraveghere, intrucat mandatele a doi membri expira in noiembrie, printre care si cel al presedintelui bancii, Nicolae Petria, iar o pozitie este vacanta, scrie Mediafax.

Candidaturile pot fi depuse pana pe 20 septembrie.

Consiuliul de Supraveghere ar trebui sa aiba in componenta cinci membri, insa un loc este vacant dupa ce Magdalena Manea a renuntat la functie pentru pozitia de director adjunct al FGDR.

Mandatul lui Nicolae Petria si cel al Doinei Toader expira in 14 noiembrie. Ceilalti doi membri in functie sunt Ioan Trenca si Silviu Popa.

Banca Comerciala Carpatica a inregistrat in primul semestru un profit net de 16,1 milioane lei, in crestere cu 74,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la active in scadere cu 23,7% comparativ cu sfarsitul lui 2012, de 3,6 miliarde lei.

Omul de afaceri Ilie Carabulea detine indirect aproape 46% din actiunile Bancii Carpatica. Unul dintre partenerii de afaceri ai acestuia, Corneliu Tanase, are 11,22% din actiuni.



Citeste si