Stordas Grup Galati si Biscol Grup Galati, actionari ai societatii de investitii Moldova, au contestat in instanta hotararea din cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 29 aprilie, conform careia a fost ales, prin vot secret, Liviu Claudiu Doros ca administrator pentru un mandat de trei ani, in perioada 2006-2009. Acestia au cerut in instanta suspendarea si anularea hotararii in cauza.

In acelasi timp, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a instiintat SIF Moldova ca va inainta actiune in instanta, pentru recuperarea echivalentului in lei a 420.000 de marci germane reprezentand un bilet la ordin avalizat de fostul Fond al Proprietatii Private Moldova.

Societatea de investitii Moldova a anuntat intr-un comunicat ca acest bilet la ordin a fost anulat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, astfel ca societatea a fost exonerata de orice obligatie.
SIF Moldova a anuntat ca pentru aceasta suma nu au fost constituite provizioane in anii anteriori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri