Numai in ringul Bursei Romane de Marfuri s-au desfasurat 23 proceduri de achizitii si vanzari, in valoare de 8,85 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, de 3,59 milioane dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de Nuclearelectrica, care a achizitionat mai multe tipuri de servicii: amenajare teren si montaj rezervoare, intretinere si reparatii spatii de locuit, dezinsectie, deratizare si dezinsectie. O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de Electrica Serv., care a achizitionat, prin intermediul ringului BRM, cabluri si conductori de joasa si medie tensiune, in valoare de 2,65 milioane dolari.

Alte valori importante ale contractelor de achizitii si vanzari au fost inregistrate de: CFR Marfa, care a achizitionat baterii de acumulatoare pentru locomotive, deseuri feroase si neferoase in valoare de 1,81 milioane dolari si Petrol SA Membru OMV Group, care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 325.555 dolari, prin achizitionarea de transformatoare electrice de putere si piese de schimb. La licitatia organizata pentru Petrol SA Membru OMV Group pentru achizitionarea de piese de schimb s-a realizat o imbunatatire a pretului de pornire cu 23,43%, ceea ce s-a materializat intr-o economie de peste 50.000 dolari.

Terminalele Bursei Romane de Marfuri au organizat 18 proceduri de achizitii si vanzari si au totalizat o valoare de tranzactionare de peste 562.000 dolari.

Citeste si:

Au fost organizate licitatii pentru o gama foarte diversa de marfuri si servicii: piese auto, profile din otel laminat, sistem masurare motorina, produse agro-alimentare, detergenti, utilaje agricole, vopseluri si materiale de curatenie, servicii de colectare, transport si incinerare deseuri, servicii salubrizare statii cai ferate, servicii reparatii cladiri si aparatura medicala.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 1-9 iunie 2006, situeaza pe primul loc Terminalul Craiova, cu o valoare contractuala de 196.000 dolari, urmat de Piatra-Neamt, cu 150.000 dolari si Cluj, cu 141.000 dolari.