UniCredit Tiriac Bank si asiguratorul ERGO au lansat produsul invstitional de tip unit-linked Bond Garantat 5, ce are ca suport emisiunea de obligatiuni emisa de banca in iunie cu o maturitate de cinci ani. Randamentul anual depaseste 6,5% iar investitia minima se ridica la 10.000 lei, anunta banca.

Bond Garant 5 este un produs de asigurare de tip unit linked, care combina componenta investitionala cu protectia oferita de o asigurare de viata. Produsul cu maturitatea sub 5 ani, data scadenta fiind 1 iulie 2018, aduce un randament de 31,75% din valoarea primei investite pentru perioada in care banii sunt blocati.

Conform legislatiei in vigoare, despagubirile si sumele rezultate din asigurarile de viata nu sunt supuse impozitarii.

Componenta de protectie vizeaza o suma platita in caz de deces. In cazul decesului persoanei asigurate, beneficiarul va primi suma asigurata egala cu 105% din valoarea primei investite sau valoarea contului calculat pe baza valorii de piata, oricare dintre valori este mai mare.

Conditiile de eligibilitate sunt: varsta minima la inceputul acoperirii prin asigurare sa fie de 16 ani, varsta maxima la inceputul acoperirii prin asigurare de 65 ani, iar varsta maxima la iesirea din asigurare 70 ani.

Costul achizitiei Bond Garant 5 este de 4% up-front, aditional sumei investite. Produsul poate fi gasit in toate sucursalele UniCredit Tiriac Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri