Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al Euroins Romania, a decis ca in data de 21 octombrie sa organizeze o intalnire extraordinara a actionarilor, avand pe agenda de discutii majorarea capitalului Euroins Romania cu 20 de milioane de lei.

Aceasta va fi cea de-a saptea majorare de capital operata din 2007, cand Euroins Insurance Group a preluat compania, valoarea totala a majorarilor de capital ajungand la 90 milioane de lei.

"Decizia de a majora capitalul Euroins Romania reflecta strategia pe termen lung a actionarilor companiei. In conditiile cresterii volumului de vanzari, trebuie respectate si cerintele referitoare la capitalul societatii. Compania este hotarata sa isi intareasca activitatea pe segmentul RCA, sa isi dezvolte in continuare portofoliul non-auto si sa isi consolideze pozitia intre liderii pietei de asigurari din Romania", a declarat Kiril Boshov, chairman of the board of directors, Euroins Insurance Group.

La sfarsitul semestrului I 2013, Euroins Asigurare-Reasigurare avea un volum de prime brute subscrise pe segmentul RCA de 258,74 milioane de lei si detinea o cota de piata pe acest segment de 21%. In primele 6 luni ale anului 2013, indemnizatiile brute platite de societate, pe segmentul RCA, au insumat 157,78 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri