OTP Bank Romania a lansat, de la inceputul anului 2006s nu mai putin de sapte tipuri de carduri bancare, de debit si credit, pentru persoane fizice si juridice, informeaza banca.

Cardurile de debit MasterCard "Flat" emise de OTP Bank Romania constituie o premiera pe piata, fiind primele carduri neembosate emise direct sub sigla MasterCard de catre o banca romaneasca. Alaturi de cardurile embosate MasterCard "Standard", cardurile MasterCard "Flat" sunt oferite clientilor odata cu deschiderea contului curent in RON sau euro, reprezentand instrumentele optime de accesare a contului 24 de ore din 24, pentru efectuarea de plati sau retrageri de numerar, atat in Romania, cat si in strainatate, inclusiv pentru tranzactii Internet.

Cardurile de debit emise de OTP Bank Romania sunt scutite de taxa de administrare in primele 12 luni de la emitere, iar cardurile de debit MasterCard "Flat" in RON sunt emise gratuit.

Cardurile VISA Business "Silver" si VISA Business "Electron" sunt disponibile in RON si euro si permit utilizatorilor efectuarea de plati electronice si retrageri de numerar, direct din contul firmei, scutind practic companiile de operatiunile aferente acordarii de avansuri in numerar catre angajati.

Optand pentru cardurile VISA Business, clientii (persoane juridice) vor putea profita de numeroase alte avantaje, precum administrare gratuita a cardurilor in primele 12 luni de la emitere, emitere rapida a cardurilor, in 48 de ore de la semnarea contractului de emitere, administrarea eficienta a cheltuielilor si diminuarea costurilor administrative, controlul asupra tranzactiilor, prin stabilirea limitelor lunare de utilizare si prin extrasele de cont detaliate (pe fiecare utilizator) emise de banca, siguranta banilor - in cazul pierderii / furtului, cardurile pot fi blocate printr-un simplu apel telefonic, disponibil 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana si posibilitatea utilizarii cardurilor in tranzactii virtuale (Internet).

Cardurile VISA Junior reprezinta un concept nou pe piata romaneasca si sunt adresate persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 14 si 25 ani. OTP Bank Romania ofera aceste carduri in doua variante, si anume VISA Junior Plus - pentru categoria de varsta 14-18 ani, respectiv VISA Junior Max - pentru categoria de varsta 18-25 ani.

Cardurile sunt atasate la contul "OTP Junior" - instrumentul ideal de economisire pentru cei mai tineri clienti ai bancii, deoarece ofera o dobanda foarte avantajoasa, in conditiile unor comisioane pur "studentesti".

Cardul de credit MasterCard "All Inclusive" de la OTP Bank Romania este un instrument de plata versatil, care pune la dispozitia clientilor bani instant oriunde si oricand. in plus, clientii pot obtine, practic, un credit fara dobanda cu o perioada de gratie de pana la 45 de zile, iar suma minima de plata lunara este de numai cinci la suta din creditul utilizat.

Acest tip de card ofera o limita de credit de pana la 5.000 euro (echivalent in RON) si are utilizare nationala si internationala, fiind acceptat in milioane de locatii care afiseaza sigla MasterCard, aproape oriunde in lume. Posesorii acestui card beneficiaza de administrare gratuita in primul an de utilizare si, la cerere, banca poate emite mai multe carduri suplimentare pe acelasi cont.

In paralel, OTP Bank Romania administreaza si o retea de 45 de ATM-uri in principalele orase ale tarii, urmand ca aceasta sa fie extinsa pana la un numar de aproximativ 100 de ATM-uri pana la finele anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri