Daca vrei sa ai control permanent asupra fondurilor tale in orice moment al zilei, alege produsele non-cash BCR si platile electronice ori de cate ori ai ocazia: e mult mai convenabil, indiferent ca platesti facturi sau ca transferi bani, tarifele si comisioanele sunt mult mai mici sau egale cu zero, iar timpul pierdut la cozile de la ghisee completând formulare va redeveni din nou al tau. Afla cum iti poti simplifica viata cu produsele si serviciile non-cash BCR!

Cardul de debit BCR

Cardul de debit este cel mai de pret aliat pentru toate darile tale electronice. Vine cu un cont curent atasat, are tehnologie CIP incorporata si il poti folosi zi de zi in tara sau strainatate, pentru cumparaturile de pe internet sau de la supermarket, oriunde este afisata sigla Maestro, Visa sau Visa Electron.

De asemenea, cu acest tip de card poti transfera sume de bani in alte conturi BCR, poti reincarca legitimatiile de transport sau cartelele de telefon mobil si nu in ultimul rând, poti plati utilitatile online sau la ATM-urile BCR.

Poti alege intre Mastercard Business Silver (RON sau EURO), VISA Business Silver (USD) sau Visa Business Electron (RON). Iar daca primesti salariul intr-un cont curent deschis la BCR, poti contracta un credit de consum intre 500 si 40.000 RON. Poti afla mai multe detalii despre cardul de debit BCR aici.

Click 24 Banking

Cu serviciul Click 24 Banking BCR, platesti facturile catre orice furnizor prin internet, la orice ora, simplu si sigur. Te poti loga de pe calculator, prin intermediul portalului 24banking.ro sau de pe telefonul mobil, prin m.24banking.ro sau prin instalarea aplicatiei 24 Banking, disponibila pentru telefoanele Android sau iPhone. Prin intermediul Click 24 Banking poti efectua zilnic tranzactii catre terti de pâna la 150.000 EUR sau echivalentul acestei sume. Vei afla mai multe detalii despre serviciul Click 24 Banking aici.

Alo 24 Banking

Cu ajutorul serviciului Alo 24 Banking poti sa achiti facturile prin telefon, catre orice furnizor, la orice ora. Alo 24 Banking este accesibil zilnic, non-stop, atât din tara cât si din strainatate, prin intermediul Call Centerului BCR, iar valoarea maxima a tranzactiilor ce pot fi efectuate intr-o zi insumeaza echivalentul a 75.000 EURO.

De asemenea, comisioanele sunt zero daca vrei sa afli informatii personalizate, sa efectuezi operatiuni de schimb valutar sau sa transferi bani intre conturile tale. Pentru mai multe detalii despre Alo 24 Banking intra aici.

Tranzactii mobile

Oriunde te-ai afla, prin intermediul serviciului Tranzactii Mobile ai acces rapid la informatii despre conturile tale BCR si poti transfera oricând bani sau plati diverse facturi. Serviciul Tranzactii Mobile nu necesita acces la internet mobil si poate fi accesat cu usurinta de pe orice abonament sau cartela Vodafone, Orange sau Cosmote, operatiunile fiind efectuate in timp real, prin simpla confirmare a informatiilor introduse.

Comisioanele percepute sunt zero, fie ca vrei sa achiti facturi sau sa transferi sume de bani catre conturi proprii. De asemenea, serviciul este disponibil 24/7 de pe orice tip de telefon mobil, taxele de administrare fiind egale cu zero. Poti vizualiza starea contului tau bancar, istoricul tranzactiilor, sau poti plati facturi sau efectua transferuri, la orice ora. Vei afla mai multe detalii despre serviciul Tranzactii Mobile aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri