Millennium Bank a lansat doua depozite promotionale, pentru investitii pe termen scurt si mediu, de trei luni pentru fondurile noi si de sase luni pentru fonduri noi, cat si pentru fonduri vechi, cu dobanzi de pana la 5,5% pentru lei si de pana la 3,5% pentru euro.

Banca a lansat un depozit promotional pe trei luni disponibil pana la finalul anului pentru fondurile noi. Dodanda sa ajunge pana la 5,4% pe an la lei si 3% la euro, in functie de suma economisita.

Pentru cei care doresc sa economiseasca pe termen mediu, Millennium Bank ofera acum un depozit promotional pe sase luni, disponibil pana la finalul anului atat pentru fonduri noi, cat si pentru fonduri vechi. Randamentul sau anual ajunge pana la 5,5% la lei si 3,5% la euro, in functie de suma economisita.

Toate aceste depozite promotionale recent lansate pot fi constituite in sucursale si prin Call Center. Banca nu percepe comision pentru crearea si administrarea depozitului, iar suma minima pentru deschidere este de 2.000 de lei sau 500 de euro.

Portofoliul de economisire al Millennium Bank include o gama variata de produse, printre care Contul de economii pentru copii cu dobanda anuala de 5% si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat. Banca ofera si bonus de dobanda de pana la 0,15 puncte pocentuale pentru depozitele la termen standard deschise prin intermediul serviciului Internet Banking.

Citeste si:
OTP, mariaj cu Millenium: istoria celor doua banci in Romania
OTP, mariaj cu Millenium:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
OTP Bank a avut un castig de 5,4 mil. euro in S1