In perioada 12-16 iunie 2006, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfasurat 31 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de 6,24 milioane dolari, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la aproape 700.000 dolari.

In ringul Bursei Romane de Marfuri s-au desfasurat 14 proceduri de achizitii in valoare de 5,14 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la 3,13 milioane dolari a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de Nuclearelectrica, care a achizitionat: hidrazina, reactivi si mai multe tipuri de servicii: reparatii captuseli elastice si etansari, intretinere, revizii, reparatii echipamente, utilaje si instalatii. O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de CFR Marfa care a achizitionat, prin intermediul ringului BRM, servicii de paza obiective si servicii de transport persoane, in valoare de 1,46 milioane dolari. La licitatia organizata pentru CFR Marfa, pentru achizitionarea de servicii paza obiective s-a realizat o imbunatatire a pretului de pornire cu 21,25%, ceea ce s-a materializat intr-o economie de 375.000 dolari.

Alte valori importante ale contractelor de achizitii au fost inregistrate de Petrom SA Membru OMV Group care a achizitionat un cazan de abur cu supraincalzitor in valoare de peste 230.000 dolari si de Agentia Domeniilor Statului care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 140.000 dolari, prin achizitionarea de autoturisme.

Terminalele Bursei Romane de Marfuri au organizat 17 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de tranzactionare de 1,1 milioane dolari.

Au fost organizate licitatii pentru o gama foarte diversa de marfuri si servicii: produse electrice, electronice si electrocasnice, piese auto, imprimante si copiatoare, electrozi de sudura, articole menaj, incaltaminte si imbracaminte, teren intravilan, servicii salubrizare spatii, servicii reparatii hidroizolatii, servicii proiectare, servicii dezinsectie si deratizare.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 12-16 iunie 2006 situeaza pe primul loc Terminalul Piatra-Neamt cu o valoare contractuala de 923.000 dolari, urmat de Cluj-Napoca cu 156.000 dolari.