Garanti Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net consolidat de 26,3 milioane de euro, peste dublul nivelului din aceeasi perioada a anului trecut, la care Garanti Bank a contribuit cu 21,5 milioane euro, rezultat in crestere de trei ori, a anuntat miercuri grupul financiar.

Veniturile nete consolidate ale grupului au urcat la 91,4 milioane de euro, iar activele totale se situau, la finele lunii septembrie, la 1,84 miliarde de euro, noteaza Mediafax.

Celelalte trei companii financiare are grupului pe piata romaneasca au consemnat profit in primele trei trimestre, respectiv Garanti Credite de Consum - 1,7milioane euro, Garanti Leasing - 2,3 milioane euro si Garanti Credite Ipotecare - 0,8 milioane euro.

"Continuam cu aceeasi strategie si aceleasi obiective de crestere, astfel incat Grupul Garanti isi va mentine trendul ascendent. (...) Performantele grupului in 2013 au reprezentat, pana acum, o crestere sustinuta si ne mentinem obiectivele de profitabilitate pentru urmatoarea perioada, cu rezultate pozitive pe toate segmentele de business - retail, IMM si corporate", a declarat intr-un comunicat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti Romania.

Garanti este prezenta pe piata locala de 15 ani, ajungand la o retea de 78 de agentii, 262 bancomate inteligente, 7.866 de POS-uri si are 230.000 de carduri in portofoliu.

Grupul Garanti este detinut de catre Turkyie Garanti Bankasi (TGB), a doua banca din Turcia in functie de active.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri