Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei (300.000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane fizice din Dobrogea de peste 1,1 milioane lei.

In ceea ce priveste, creantele persoanelor juridice, cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in aceasta perioada este de peste 6,7 milioane de lei, din regiunea Munteniei. Oltenia se afla pe locul al doilea, cea mai mare suma transmisa in colectare catre Kruk fiind de peste 2,3 milioane de lei.

In perioada ianuarie - septembrie 2013 au fost transferate catre Kruk Romania un numar total de 364.641 de cazuri de creante cu o valoare nominala totala de 1,12 miliarde de lei. Muntenia este regiunea cu valoarea cea mai mare transferata in aceasta perioada, si anume 396 milioane de lei (35% din valoarea totala), urmata de Transilvania, cu 347 milioane de lei (31% din valoarea totala). La polul opus se situeaza Dobrogea, cu 94 milioane de lei (8% din valoarea totala).

Aproximativ 33% din totalul persoanelor cu datorii din portofoliul Kruk Romania, pentru perioada ianuarie - septembrie, au varste cuprinse intre 31 si 40 de ani. Varsta medie a persoanelor cu datorii din portofoliul Kruk Romania, in perioada ianuarie - septembrie, este de 43 de ani. Varsta medie a persoanelor cu datorii inregistrata pentru regiunea Olteniei este 44 de ani. Transilvania este regiunea cu cea mai mica varsta medie, de 42 de ani.

Citeste si:
Studiu: Banii parintilor sunt cheltuiti pe haine, dulciuri si jucarii
Kruk Romania: Parintii...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Circa 40% dintre romani economisesc tot anul pentru vacanta