Cateva dintre cele mai mari grupuri bancare din lume sunt banuite ca au manipulat piata schimburilor valutare, influentand cursuri de schimb si inselandu-si clientii pentru a obtine castiguri.

Poate fi controlata o piata financiara care insumeaza tranzactii zilnice a caror valoare totala ajunge la echivalentul a 5.000 de miliarde de dolari? Autoritatile de supraveghere din Marea Britanie au suficiente motive sa creada ca da.

Un grup de traderi care lucreaza pentru unele dintre cele mai mari banci din lume ar fi infiintat un chat electronic in care schimbau informatii privind comenzile pe care le au din partea investitorilor pentru care lucrau, folosind aceste date pentru a obtine profituri insemnate.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri