Motoractive Leasing a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 59,3 milioane de euro, reprezentand un avans de peste 80% in comparatie cu rezultatul anului precedent, cand a raportat o cifra de afaceri de 32,3 milioane euro, potrivit datelor companiei. Cifra de afaceri a fost calculata prin cumularea partii de capital, dobanzii si comisioanelor facturate clientilor in cursul anului.

Profitul brut al societatii a crescut cu 70% in 2005, pana la 3,45 milioane de euro, de la nivelul de circa doua milioane de euro atins anul precedent. Societatea de leasing a incheiat anul trecut 5.800 de contracte, la o valoare totala a bunurilor finantate de 91,3 milioane de euro, cu peste jumatate mai mult fata de nivelul consemnat in 2004.
Cea mai mare parte a portofoliului firmei era reprezentat la finele anului trecut de autovehicule, in proportie de 90%, dintre care 70% - autoturisme si 20% - vehicule comerciale.

Restul contractelor incheiate vizeaza finantarea achizitiei de echipamente de catre intreprinderi mici si mijlocii. Capitalurile proprii ale societatii de leasing au inregistrat o crestere de aproape 90%.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri