BRD a modificat, din 26 noiembrie, conditiile de acordare a creditelor de nevoi personale in cadrul promotiei care se desfasoara pana pe 31 decembrie 2013, in sensul reducerii cu 2,62 puncte procentuale a dobanzii anuale efective (DAE).

Incepand de ieri, dobanda fixa standard oferita de banca este de 10% (8,90% in cazul clientilor cu venituri domiciliate la BRD), iar comisioanele de analiza a dosarului si de administrare lunara au fost reduse la 0.

Pentru un credit de 15.000 lei acordat pe o durata de 5 ani, dobanda anuala efectiva (costul total al creditului, care incorporeaza dobanda nominala si toate celelalte costuri legate de finantare) este astfel, pana la sfarsitul promotiei, de 10,61% (in cazul domicilierii veniturilor la BRD) sau de11,82% (fara domicilierea veniturilor).

Scaderea DAE (fata de conditiile de la data lansarii ofertei) este de 2,62 puncte procentuale pentru solicitantii care isi domiciliaza veniturile intr-un cont BRD si de 2,15 puncte procentuale in cazul clientilor care nu isi domiciliaza veniturile la BRD.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreste. Optiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (pana la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (in rate constante sau descrescatoare).

Citeste si:
Cumpara 1 bilet la retailArena si primesti inca 1 bilet GRATUIT!
Cumpara 1 bilet la...

La acordarea creditului sunt luate in calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activitati independente, pana la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Schimbare de management la filiala de leasing a BRD Societe Generale