RCI Leasing Romania IFN va furniza Postei Romane 132 de autovehicule, in baza unui contract de leasing financiar in valoare de 1,5 milioane euro, cu TVA inclusa, pentru trei ani.

Prin anuntul de participare, valoarea licitatiei a fost estimata la 1,62 milioane de euro (TVA inclusa), scrie Mediafax. Castigatorul licitatiei a depus oferta alaturi de RCI Broker de Asigurare (subcontractant) si RCI Finantare Romania (asociat).

RCI Leasing, filiala a RCI Banque, divizia financiara a grupului Renault, a fost singurul ofertant in cadrul licitatiei, iar contractul a fost atribuit la 29 noiembrie.

"Autovehiculele vor fi achizitionate prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2013 - RABLA, prin contractarea unei finantari de tip leasing financiar pentru o perioada de 36 luni, cu dobanda fixa si utilizand drept avans prima de casare in valoare de 858.000 lei, cu TVA, corespunzatoare predarii spre casare a 132 autovehicule uzate, la care se vor adauga servicii de intretinere pe intreaga perioada de leasing (pentru o limita de 100.000 kilometri, precum si servicii de asigurare CASCO pentru 36 luni si servicii de asigurare RCA pentru 12 luni", se arata in anuntul de participare.

La finele perioadei de leasing, Posta Romana isi va exercita dreptul de optiune in sensul dobandirii dreptului de proprietate asupra obiectelor in leasing.

Citeste si:
Romanii NU mai trimit scrisori, pun la Posta facturi si comunicari
Posta Romana: In anii 90...

Autovehiculele vor fi achizitionate din surse proprii ale operatorului national postal.

In prima parte a lunii noiembrie, RCI Leasing Romania IFN a castigat un alt contract privind furnizarea in leasing financiar a unui numar de 35 autoutilitare pentru Posta Romana, valoarea contractului fiind de 480.286 euro (TVA inclusa) pentru trei ani.

In prima jumatate a acestui an, operatorul national postal a organizat doua licitatii pentru achizitionarea in leasing financiar a unui numar de 732 autovehicule.

Prima licitatie a fost castigata de Porsche Romania, care s-a angajat sa furnizeze 607 autovehicule, contractul fiind incheiat pentru 8,23 milioane euro (TVA inclusa) in urmatorii trei ani.

Citeste si:
(P) Cum crestem vanzarile online prin servicile Click&Collect
(P) Cum crestem vanzarile...

A doua licitatie a vizat cumpararea in leasing financiar a unui numar de 125 autoturisme, valoarea contractului fiind estimata la 1,61 milioane de euro, cu TVA, in urmatorii trei ani.

Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de peste 5.600 de unitati postale si aproximativ 28.500 de angajati. Actionarii companiei sunt Ministerul pentru Societatea Informationala - 75% si Fondul Proprietatea - 25%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Setari Cookie-uri