Imprumuturile pentru nevoi personale sunt acum oferite si in Euro, iar perioada de creditare a fost extinsa de la 5 ani la 10 ani. Dobanda acordata pentru imprumuturile in euro este de 10.6% (DAE 12,54% pentru o perioadi de 10 ani) si de 12.5% pentru imprumuturile, acordate in RON (DAE 14.76% pentru o perioada de 10 ani).

Dobanda acordata pentru imprumutul pentru achizitionarea unui autoturism nou a scazut la 8.75% pentru creditele in euro de la 9.9%. Conditiile pentru imprumutul acordat in RON raman neschimbate.

“Oricand vrei mai mult este mai mult decat un slogan, Piraeus Bank isi asculta cu adevarat clientii. De aceea, am extins perioada de creditare pentru imprumuturile de nevoi personale, atat la creditele acordate in RON cat si la cele in EUR, si am redus dobanzile. Piraeus Bank continua politica de transparenta in ceea ce priveste produsele oferite pentru ca doreste sa creeze legaturi de lunga durata intre banca si clienti” a declarat dl George W. Alberts, Deputy General Manager la Piraeus Bank.