Mihai Mandres, fost chief dealer pe piata valutara la ING Bank si propus in 2012 pentru postul de vicepresedinte al Eximbank, care revenea PNL, dar respins de Banca Nationala, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor, conform Mediafax.

El va ocupa pozitia vacanta de la numirea lui Claudiu Doltu la Banca Mondiala, in vara anului trecut.

Mandres a fondat clubul The Bankers din Centrul Vechi al Capitalei, alaturi de Sergiu Diaconu, dar la finele lui 2012 a cesionat actiunile firmei care detine localul catre Vasile-Ioan Pop.

Decizia de numire in functie a fost semnata pe 14 ianuarie de seful Guvernului.

In toamna anului 2012, Mandres a fost propus de Guvern ca vicepresedinte la Eximbank, dar nu a primit aprobarea BNR, pe motiv ca nu avea experienta necesara pentru acea pozitie

In 2008, Mandres era chief dealer la ING Bank, in echipa condusa atunci de Florin Citu, iar ulterior a plecat la Eximbank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri