In luna iulie ProCredit Bank implineste 4 ani de cand este prezenta pe piata din Romania. ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si are in structura actionariatului institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC - Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, DEG, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

ProCredit Bank lanseaza o oferta speciala aniversara prin care clientii existenti si cei potentiali, au posibilitatea sa-si deschida un Depozit Clasic in lei, la termen de 1, 3, 6 sau 12 luni cu o dobanda majorata cu 0,5% pe an fata de dobanda standard. Dobanda Aniversara este oferita de banca pentru depozitele la termen in lei. In plus, fata de dobanda aniversara, ProCredit Bank ofera tuturor clientilor care isi deschid un Depozit Clasic in aceasta perioada un bonus care consta intr-un card de debit VISA Electron, fara comision de emitere.

In afara dobanzilor majorate, clientii ProCredit Bank beneficiaza si de un bonus ce consta in emiterea gratuita a unui card de debit VISA Electron. Acest tip de card este primul card cu cip aparut in Romania si are la baza o tehnologie ce ofera securitate sporita, posibilitati de stocare si procesare semnificativ mai mari fata de cardul traditional cu banda magnetica. Orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani poate intra in posesia unui astfel de card. De asemenea, cardul VISA Electron este emis in RON, are acoperiere atat nationala, cat si internationala si poate fi folosit pentru plata bunurilor/serviciilor la comerciantii care afiseaza sigla VISA Electron (cu comision 0% pentru cei din Romania), pentru retrageri de la bancomate, consultarea si tiparirea ultimelor 12 tranzactii la bancomatele ProCredit Bank. Banca nu solicita o suma minima initiala sau sold minim permanent, iar toate sumele sunt garantate de Fondul de Garanatare, in limita a 15.000 EURO sau echivalent.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cum arata topul dobanzilor la depozitele bancare in lei pe 12 luni
Setari Cookie-uri