Introducerea noilor contracte pentru scadentele la 9 si 12 luni, avand drept suport actiunile SIF 2 Moldova, SIF 3 Transilvania. SIF 5 Oltenia, SNP, RRC si TLV precum si pe paritatile euro/leu si euro/dolar, va creste atat spectaculozitatea cat si eficienta investitiilor de pe piata la termen.

„Multi jucatori asteapta scadentele mai indepartate care le vor permite sa se apropie mai mult de statutul de investitor pe termen lung, lasand scadentele mai scurte speculatorilor”, a conchis Coos.

De asemenea, in piata la termen de la Sibiu, vor fi introduse derivatele pe actiunile Biofarm Bucuresti si SSIF Broker SA Cluj Napoca.

„Am ales noile derivate pe actiuni tinand cont de gradul lor foarte bun de lichiditate, ele regasindu-se constant printre primele zece in preferintele investitorilor de pe piata de capital, declara presedintele bursei cu putin timp in urma. La randul lor, noile scadente se vor constitui ca o buna posibilitate pentru hedgeri si speculatori de a-si gandi strategiile pe termen lung, crescand astfel sansele de castig si randamentele”.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce investitii publice URIASE pregateste Guvernul in 2015