Primaria Sectorului 2 a inceput o companie de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul prin www.ghiseul.ro. Campania sprijinita de Visa Europe si Banca Transilvania se desfasoara in perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014.

Datele de acces pentru platile prin ghiseul.ro pot fi ridicate de la sediile DVBL Sector 2. Sub sloganul „Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, campania sustine inregistrarea contribuabililor sectorului 2 in sistemul national www.ghiseul.ro, care permite plata pe internet cu cardul a impozitelor si taxelor locale.

Pentru a-si ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro si/sau pentru a-si plati direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 2 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DVBL Sector 2 din Str. Garii Obor nr. 10 si nr. 14, respectiv Ziduri Mosi nr. 4.

„Avem in atentie inca din anul 2011 implementarea la nivelul Sectorului 2 a unor sisteme moderne de incasare a taxelor si impozitelor locale, inregistrand astfel o activitate de pionierat in aceasta directie, prin oferirea permanenta de noi solutii. Cetatenii sectorului 2 au posibilitatea de a-si plati de acasa, cu card-urile, prin www.ghiseul.ro, obligatiile fiscale ce le revin. Eliminam astfel cozile la ghisee si desigur ne bucuram ca plata taxelor si impozitelor locale cu cardul este o optiune atractiva pentru tot mai multi cetateni care aleg astfel sa evite stresul si oboseala legate de achitarea acestor obligatii financiare prin metoda clasica, in numerar, la ghiseele oficiilor destinate in acest scop.”, a declarat primarul sectorului 2, Neculai Ontanu.

In plus, contribuabilii care isi platesc taxele si impozitele locale cu cardul prin www.ghiseul.ro in perioada 1 ianuarie - 31 martie sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 3 premii constand intr-un smartphone Samsung Galaxy S4 mini I9195 Black si pentru marele premiu constand intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8.

Mai multe informatii despre campanie pot fi regasite la www.impozitelocale2.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri