Vicepremierul Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, a declarat, joi, ca nu crede ca va fi remaniat, iar intrebat despre eventuala sa demisie, el a raspuns: "E o posibilitate, (...) maine voi da un raspuns".

[UPDATE2] A DEMISIONAT din Guvern pentru activitatea politica. CHITOIU: "Eu muncesc 18 ore pe zi"

[UPDATE1] Vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern.

In scurt timp, presedintele PNL, Crin Antonescu, si Daniel Chitoiu vor face o declaratie de presa la sediul PNL. Liderii USL au avut, joi, o intalnire la Senat, la care au participat Victor Ponta, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Daniel Chitoiu si Eduard Hellvig.

"Nu cred ca voi fi remaniat", a declarat Chitoiu, la iesirea de la intalnirea liderilor USL de la Senat. Intrebat daca este posibil sa demisioneze, ministrul Finantelor a raspuns: "Este o posibilitate".

Intrebat, de asemenea, daca i-a fost ceruta demisia, Chitoiu a spus: "Deocamdata... Maine voi da un raspuns complet la sedinta Biroului Politic", scrie Mediafax.

Chitoiu a facut aceste declaratii dupa intalnirea liderilor USL, la care au participat Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Eduard Hellvig.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri