Banca Italo Romena a semnat o noua conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM), prin care vizeaza acordarea de linii de credit IMM-urilor. Banca are un plafon de 6,7 milioane euro in cadrul programului.

Conventia privind “Programul de garantare a creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii”, lansat de catre Ministerul Finantelor Publice si reglementat de OUG 92/2013, prevede acordarea de linii de credit pentru finantarea capitalului de lucru al beneficiarilor eligibili.

Durata maxima de finantare este de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii cu 12 luni. Suma maxima finantabila unui IMM este de 5 milioane de lei, cu garantia FNGCIMM de pana la 50%. Rata dobanzii este ROBOR la 3 luni plus o marja de maximum 3,5% pe an, care include si nivelul total al comisioanelor percepute de catre banca in toate etapele creditarii.

De asemenea, nu se percep comisioane de rambursare anticipata.

“Lucram dintotdeauna cu sectorul IMM-urilor, care in Romania, ca si in Italia, are un rol fundamental in economia tarii. Prin semnarea unei noi conventii cu FNGCIMM dorim sa subliniem inca o data sprijinul acordat de institutia noastra societatilor romanesti, alocand pentru perioada urmatoare in cadrul programului un plafon de 6,7 milioane de euro, care vine in completarea ofertei noastre de creditare”, a subliniat Roberto Broggini, director comercial al Bancii Italo Romena.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri