Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat, marti, retragerea de la tranzactionare a actiunilor societatii Semanatoarea, informeaza un comunicat al institutiei remis Rompres. Decizia CNVM a fost luata in urma solicitarii actionarului majoritar al companiei Semanatoarea, pentru delistarea de la BVB.

Semanatoarea este detinuta de compania romaneasca Myo-O, care a devenit actionar majoritar in anul 2000, dupa incercarea esuata de privatizare a societatii cu firma New Holland. in conditiile in care toate platformele industriale vor fi scoase in extravilanul localitatilor dupa integrarea in UE, uzina Semanatoarea se va muta in afara Bucurestiului, iar in locul sau va aparea cel mai mare parc imobiliar din Bucuresti, denumit Sema Parc, care va apartine actualilor patroni de la Semanatoarea. Acesta se va intinde pe un teren de 42 de hectare si va cuprinde o zona rezidentiala, un mall, un hypermarket, un hotel, precum si birouri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri