BCR acorda credite de nevoi personale in lei, cu dobanda de la 8,5% pe an (DAE 10,08%), determinata in functie de vechimea si continuitatea in munca, comportamentul de plata, incasarea salariului sau pensiei intr-un cont la banca.

Banca solicita numai trei acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala/formular BCR si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii. Totodata, BCR aproba creditul rapid in cazul clientilor care isi incaseaza deja salariul sau pensia la BCR de cel putin 4 luni.

"Cu venirea primaverii si semnele pozitive venite din economie vedem deja din ce in ce mai multi clienti care se gandesc la finantarea planurilor lor.", a declarat Andrew Gerber, director produse retail in cadrul BCR. Campania se deruleaza pana pe 30 aprilie 2014.

Cea mai mare banca din piata romaneasca dupa active, BCR, a raportat pentru 2013 un profit net de 591 milioane lei (134 milioane euro), revenind astfel pe profit dupa pierderea de 1,23 miliarde lei inregistrata in 2012. Banca pune rezultatul pozitiv pe seama eliberarii unor pasive fiscale in trimestrul 2 si a rezultatului operational bun. Rezultatul operational a atins anul trecut valoarea de 2,49 miliarde lei (563,4 milioane euroo), in crestere cu 5,6% fata 2012.

Citeste si:
BCR a dat credite de nevoi personale in moneda nationala de peste...
BCR a dat credite de nevoi...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si